کد خبر 1772082
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۰
جدیدترین کالای کمیاب شب یلدا: گاری لبوفروشی!

درآمد لبوفروش‌های سیار در روزهای منتهی به شب یلدا، به گفته خودشان، گاهی معادل مجموع درآمد یک سال آن‌هاست.

به گزارش مشرق؛ «‏زنگ زده بودم به آقای لبوفروش که گاریش رو بیاره تو ایونت یلدامون به ملت لبو و باقالی بدیم؛ گفت تا دو هفتۀ آینده، هر روز با گاریش جایی دعوته و نیست!»

این روایت که اخیراً در فضای مجازی دست‌به‌دست شده، بهانه‌ای شد تا پیگیری میدانی از بازار لبوفروش‌های سیار در روزهای منتهی به شب یلدا انجام شود؛ پیگیری‌ای که به اعداد و ارقامی قابل‌توجه از اقتصاد شبانه این شغل فصلی ختم شد.

بررسی میدانی و گفت‌وگو با ۳۶ لبوفروش سیار در مناطق مختلف تهران نشان می‌دهد که طی حدود یک ماه گذشته، برنامه کاری اغلب آن‌ها از چند روز قبل رزرو شده و فروش‌شان تا حوالی ساعت ۲ بامداد ادامه دارد.

مشتریان این گاری‌ها دیگر فقط رهگذران خیابانی نیستند؛ مغازه‌داران، برگزارکنندگان جشنواره‌های پاییزه، شرکت‌ها و حتی دورهمی‌های خانوادگی برای شب یلدا اقدام به رزرو لبوفروش می‌کنند.

یکی از لبوفروش‌ها می‌گوید: «سفارش‌ها آن‌قدر زیاد شده که خودمان نمی‌رسیم. چند تا گاری کرایه کردیم و بچه‌ها و فامیل را آوردیم سر کار تا شب‌ها کمک کنند و یک درآمدی داشته باشند. حتی این ایام بعضی از کارگرهای میدان تره‌بار هم دیدیم که شب‌ها گاری می‌گیرند و لبو می‌فروشند.»

به گفته بعضی از لبوفروش‌ها، برخی شرکت‌ها، افراد و حتی جمعی از کاسب‌ها برای اینکه فروش بیشتری کسب کنند و یا برنامه‌شان جذاب‌تر برگذار شود، برای رزرو ساعت ۹ تا ۱۲ شب تا ۱۰۰ میلیون تومان هم فقط برای حضور گاری می‌دهند(مخصوصا شب‌های نزدیک به یلدا)؛ البته فروش لبو جدا حساب می‌شود.

درآمد لبوفروش‌های سیار در روزهای منتهی به شب یلدا، به گفته خودشان، گاهی معادل مجموع درآمد یک سال آن‌هاست؛ درآمدی مقطعی اما پررونق که می‌تواند بخشی از فشارهای معیشتی این قشر زحمت‌کش را، هرچند به‌طور محدود و کوتاه‌مدت، جبران کند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۰۶:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۶
    2 0
    وقتی سکه حدود150میلیو ن قیمت پراید مملکت داردلبوفروش هم بایدقدبکشد
    • IR ۰۹:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۶
      0 0
      ای بابا ؟؟!!!! بیچاره لبو فروش
  • قاسم IR ۰۷:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۶
    6 0
    بدبخت کارمند مملکت با حقوق بخور و بمیر! به کجا رسیدیم که لبوفروش تو 10 روز اندازه یک سال کارمند درآمد داره!
  • IR ۱۰:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۶
    0 0
    خداروشکر که یک مناسبت می تونه خیال چند تا خانواده را از بابت شغل و درآمد حلال راحت کنه.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس